Skip to main content

NOK print sale

De aanhoudende nieuwsberichten en hartverscheurende beelden uit oorlogsgebieden en brandhaarden drukken ons elke dag met de neus op het verdrietige feit dat veiligheid en vrijheid allesbehalve vanzelfsprekend zijn. Graag zetten wij, zes fotografen en twee illustratoren uit Groningen, onze gevoelens van machteloosheid om in actie, hoe klein ook. Daarom verkopen we allemaal een werk, waarvan de volledige opbrengst gaat naar Save the Children, een organisatie die kinderen in binnen- en buitenland steunt.

Hoe werkt het?

De werken zijn van 27 december t/m 7 januari te bestellen via deze website of te koop in boekhandel Walter’s Bookshop in Groningen. Elke print kost €75,-. De foto’s worden afgedrukt op 20x30cm en de illustraties op A2- of A3-formaat. Op 27 december vindt in Walter’s Bookshop een feestelijke opening plaats, van 16u – 18u, Oude Kijk in ’t Jatstraat 10.

Wij, Rueben Millenaar, David Vroom, Marleen Annema, Marion Stoffels, Silvio Sangarini, Luisa Redenbacher, Nienke Maat en Lieke van den Krommenacker, delen als beeldmakers een werkplek in Het Paleis. Deze print sale is in onze ogen niet alleen een laagdrempelige manier om een goed doel te steunen, maar ook om hoop en schoonheid te blijven delen in tijden van angst en onzekerheid, gemaakt door lokale fotografen en illustratoren.

Deze print sale wordt mede mogelijk gemaakt door Foto Sipkes, Buro Tijs en Walter’s Bookshop.

****prints worden zo snel mogelijk na het eind van de actie verzonden****

Contact: nokprintsale@gmail.com

Bekijk de collectieAlle deelnemers

Nienke Maat

Website Nienke

David Vroom

Website David

Marleen Annema

Website Marleen

Marion Stoffels

Website Marion

Rueben Millenaar

Website Rueben

Silvio Zangarini

Website Silvio

Luisa Redenbacher

Website Luisa

Lieke van den Krommenacker

Website Lieke